Laadukkaat kuljetinjärjestelmät yksilöllisesti tuotannon parhaaksi

Rullakuljettimet

Rullakuljettimet valmistetaan kokonaan ruostumattomasta teräksestä, joka takaa kestävyyden vaativissakin olosuhteissa ja kovassa, jopa jatkuvassa, käytössä. Rullakuljetinmallimme rakenne on hiottu vuosien suunnitelukokemuksen myötä yksinkertaisuutta ja varmatoimisuutta noudattaen nykyiseen muotoonsa. Malli on suunniteltu niin, että se on helppo sovittaa mittoja muuttamalla asiakkaan tiloihin sopivaksi ja osaksi vanhaa tai uutta kuljetinjärjestelmää. Rullakuljettimilla hallitaan upeasti isompia kuljetinkokonaisuuksia, joihin liittyy esimerkiksi kääntöpöytiä tai nostimia.

Tuotteissa käytämme laadukkaimpia komponentteja maailmalta ja kotimaasta. Kuljetinrunko valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka takaa siisteyden ja erittäin korkean hygienian tarkemmissakin olosuhteissa. Runko on suunniteltu siten, että kuljetin on helppo pestä puhtaaksi.

Rullakuljetin: projektit

Projektien eri osa-alueet suunnittelusta koulutukseen tapahtuvat asiantuntevan-ja alalla pitkään työskennelleen henkilöstön voimin. Tämä varmistaa kaikkien projektin tasojen kitkattoman toiminnan ja lopputoimitusten korkean laadun.

Rullakuljettimet, suunnittelu

Suunnittelumme työkaluina ovat AutoCad- ja SolidWorks-ohjelmat. 3D-suunnittelu mahdollistaa simuloinnin jo suunnittelun aikana.

Toimitamme korkealaatuisia, turvallisuusvaatimukset täyttäviä järjestelmiä. Lopputuloksena syntyy asiakkaan tarpeisiin-ja yksilöllisiin vaatimuksiin sopiva, laadukas tuote tai järjestelmä.

Tilaa rullakuljettimet meiltä

Monipuolinen suunnitteluosaaminen, jatkuva tuotekehittely sekä pitkäaikainen panostus korkeaan laatuun ovat tehneet Finn-Metaconista osaavan ja turvallisen kumppanin vaativille koti- ja ulkomaisille asiakkaille.

Ota yhteyttä!

Copyright © 2016 Finn-Metacon Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.