Laadukkaat kuljetinjärjestelmät yksilöllisesti tuotannon parhaaksi

Hihnakuljettimet

Olemme suunnitelleet toimivan ja kestävän hihnakuljettimen. Hihnakuljetin on myös helposti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hihnakuljettimen rakenne on siten suunniteltu, että sen kulutusosat, kuten laakerit on helppo vaihtaa. Moottorina käytämme rumpumoottoria, joka on sijoitettu paikkaan, josta se on helposti vaihdettavissa.

Mallin suunnittelussa on otettu huomioon joustavuus ja muokattavuus. Hihnakuljetin on helppo sovittaa mittoja muuttamalla asiakkaan tiloihin sopivaksi ja osaksi vanhaa tai uutta kuljetinjärjestelmää. Tuotteissa käytämme laadukkaimpia saatavilla olevia komponentteja. Kuljetinrunko valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, joka takaa siisteyden ja erittäin korkean hygienian tarkemmissakin olosuhteissa. Hihnakuljettimemme on helppo pestä puhtaaksi.

Hihnakuljetin: projektit

Projektien eri osa-alueet suunnittelusta koulutukseen tapahtuvat asiantuntevan ja alalla pitkään työskennelleen henkilöstön voimin. Tämä varmistaa kaikkien projektin tasojen kitkattoman toiminnan ja lopputoimitusten korkean laadun.

Hihnakuljettimet, suunnittelu

Suunnittelumme työkaluina ovat AutoCad- ja SolidWorks-ohjelmat. 3D-suunnittelu mahdollistaa simuloinnin jo suunnittelun aikana.

Toimitamme korkealaatuisia, turvallisuusvaatimukset täyttäviä järjestelmiä. Lopputuloksena syntyy asiakkaan tarpeisiin-ja yksilöllisiin vaatimuksiin sopiva, laadukas tuote tai järjestelmä.

Tilaa hihnakuljettimet meiltä

Monipuolinen suunnitteluosaaminen, jatkuva tuotekehittely sekä pitkäaikainen panostus korkeaan laatuun ovat tehneet Finn-Metaconista osaavan ja turvallisen kumppanin vaativille koti- ja ulkomaisille asiakkaille.

Ota yhteyttä!

Copyright © 2016 Finn-Metacon Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.